stamp
  • Liefde voor het ambacht, veel geduld en reislust. Wereldbakker Wijnand "Hij ging de wereld over om bij ambachtelijke bakkers in de leer te gaan en kwam thuis met een grote verzameling authentieke bakrecepturen."
  • Authentiek en ambachtelijk Wereldbakker Wijnand "Wat we ook maken, we maken het puur & oorspronkelijk!"
  • Wereldbakker Wijnand Oneindig creatief met eerlijke grondstoffen "Dat is onze passie bij Wereldbakker Wijnand"
  • Wereldbakker Wijnand Oneindig creatief met eerlijke grondstoffen "Dat is onze passie bij Wereldbakker Wijnand"
  • Authentiek en ambachtelijk Wereldbakker Wijnand "Wat we ook maken, we maken het puur & oorspronkelijk!"
  • Van robuuste broodsoorten tot fijn banket van chocolade tot de streekeigen krentenwegge Het is te vinden in onze ruime winkel
  • Puur & Oorspronkelijk Wereldbakker Wijnand Gevestigd in het hart van Laren Gld
  • Authentiek en ambachtelijk Wereldbakker Wijnand "Wat we ook maken, we maken het puur & oorspronkelijk!"

Over ons

Oneindig creatief met eerlijke grondstoffen voor de origineelste en lekkerste producten; dat is onze passie bij Wereldbakker Wijnand. Van robuuste broodsoorten tot fijn banket en van chocolade tot de streekeigen krentenwegge. Wat we ook maken, we maken het met eerlijke (eigen) grondstoffen. Met onze unieke producten met boeiende en verrassende smaken willen we onze klanten blijven prikkelen.

In een hecht team van zo’n 26 collega’s werken we vol passie aan de lekkerste producten. We zien altijd mogelijkheden om unieke en pure bakkersproducten te maken die passen bij de gelegenheid op dat moment. Want puur betekent meer smaak. In onze winkel vindt u dus geen kant-en-klare taartbodems en zien de home made gebaksschelpen er allemaal anders uit. Het seizoen is de inspiratiebron voor een snel wisselend assortiment.

Bij Wereldbakker Wijnand geven we graag kansen aan mensen die zich het bakkersambacht eigen willen maken. Op een sociale manier staan we samen klaar voor onze klanten. Hierbij hebben we alle toewijding voor ons vak, maar werkt iedere collega maximaal vier dagen in de week. Want in eigen vrije tijd genieten van de lekkerste bakkersproducten, dat is pas echt fijn.

Ambachtelijke producten die u moet proeven!

Weekaanbieding:

line