stamp
  • Gemaakt met liefde & passie De mooiste en lekkerste bonbons Dat proef je
  • Gemaakt met liefde & passie De mooiste en lekkerste bonbons Al sinds 2007

Chocolaterie

De mooiste en lekkerste bonbons die met liefde en passie worden gemaakt; dat proeft u! Al sinds 2007 heeft Wijnand chocolade opgenomen in de productie. Met de komst van Marieke ten Have is onze chocolaterie naar een nog hoger niveau getild. Haar prijzenkast op dit gebied zegt voldoende. Kortom, een absolute aanwinst voor Wereldbakker Wijnand.

Maar wat maakt onze bonbons nu eigenlijk zo uniek?

 

  • We maken alle vullingen zoals ganache, karamel en vruchtengelei zelf.

  • We gebruiken minder boter en suiker waardoor de smaak nog beter tot zijn recht komt.

  • We maken gebruiken van Fairtrade chocolade van leveranciers als Cacao Barry en Callebaut.

  • Voor de vullingen gebruiken we specifieke chocolade uit diverse regio’s (Java, Dominicaanse Republiek, Madagaskar, Ivoorkust, Ghana en Colombia).

  • Onze bonbons hebben allemaal een mooie glans en zijn heel mooi dun gemouleerd. Dit is ook waar bij wedstrijden altijd punten voor worden gescoord.



De vakkennis van Marieke en het out-of-the-box denken van Wijnand komen samen in de meest unieke bonbons.

Dat is genieten!

Ambachtelijke producten die u moet proeven!

Weekaanbieding:

Ideeën voor pasen

line