stamp
  • De beste bonbon van Nederland: Marieke is eerste geworden! Inca bonbon: een ganache van Peruaanse chocolade met een touch van tonkaboon, gelei van geelwortel banaan en passievrucht met een bodem van krokant geroosterde quinoa
  • Liefde voor het ambacht, veel geduld en reislust. Wereldbakker Wijnand "Hij ging de wereld over om bij ambachtelijke bakkers in de leer te gaan en kwam thuis met een grote verzameling authentieke bakrecepturen."
  • Authentiek en ambachtelijk Wereldbakker Wijnand "Wat we ook maken, we maken het puur & oorspronkelijk!"
  • Wereldbakker Wijnand Oneindig creatief met eerlijke grondstoffen "Dat is onze passie bij Wereldbakker Wijnand"
  • Wereldbakker Wijnand Oneindig creatief met eerlijke grondstoffen "Dat is onze passie bij Wereldbakker Wijnand"
  • Authentiek en ambachtelijk Wereldbakker Wijnand "Wat we ook maken, we maken het puur & oorspronkelijk!"
  • Van robuuste broodsoorten tot fijn banket van chocolade tot de streekeigen krentenwegge Het is te vinden in onze ruime winkel
  • Puur & Oorspronkelijk Wereldbakker Wijnand Gevestigd in het hart van Laren Gld
  • Authentiek en ambachtelijk Wereldbakker Wijnand "Wat we ook maken, we maken het puur & oorspronkelijk!"

Blog

Regelmatig zal Wijnand hier een blog schrijven over zijn ervaringen, de producten van Wereldbakker Wijnand en dan met name ook meer achtergrond informatie.


Blog 1: The American Dream - Mei 2022

 

Aan het werk bij de fijnste werkgever van Lochem maar toch die reislust nog in mijn bloed! Het maakte dat ik in 1993 een groot avontuur in Amerika aanging, waar ik lokale bakkers Nederlandse producten ging leren maken. Van speculaas tot marsepeinen figuren en van Zeeuwse bolussen tot gevulde koeken. Dat ging niet zonder slag of stoot. Hoe mijn misbaksels uiteindelijk toch succesvol werden en zelfs in mislukte vorm als warme broodjes over de toonbank gingen? Lees verder >>


Blog 2: Voorbereidingen op de vakwedstrijden

 
Wereldbakker Wijnand won dit jaar de eerste prijs in de wedstrijd om de Lekkerste Bonbon van Nederland. We gaan dan ook niet over één nacht ijs als het om onze inzendingen gaat. Maandenlang schaven we aan het allerbeste recept, waarbij smaak boven alles gaat. Ik breng mijn ervaring en kennis van wereldwijde smaken in; onze chocolatier Marieke ten Have perfectioneert de wildste ideeën met groot oog voor vaktechniek en finesses. Hoe dat precies in zijn werk gaat?  Lees verder >>

Ambachtelijke producten die u moet proeven!

Weekaanbieding:

line